Om oss

 

Er trygga fullservicepartner

A-Team är en samarbetspartner för dig som behöver hjälp med ny- eller ombyggnation av butiker och kontor. Under över 20 års tid har vi samarbetat med flera av nordens största retailkedjor i projekt som ställer höga krav på kompetens, kreativitet, flexibilitet, kommunikation och finish. Vi ser möjligheterna i just ert projekt och genom expertis inom projektledning, rit och byggnation arbetar vi fram kreativa och funktionella helhetslösningar där era behov alltid står i centrum.

A-Team - Etablerat sedan 1996

 

A-Team i Göteborg

avslutade projekt

samarbetspartners

medarbetare

års erfarenhet

Butiksinredning & butiksrenovering

Med kundens behov i centrum

Smarta helhetslösningar

Med erfarenhet och ödmjuk inställning hjälper vi dig hela vägen från analys och koncept till färdigställande. Omfattningen bestämmer ni, era behov står alltid i centrum. Med en stor dos kreativitet ser vi möjligheterna i just ert projekt och genom vår kompetens inom projektledning och byggnation arbetar vi fram kreativa och funktionella helhetslösningar. Vår fokus ligger vid att bemöta era krav.

A-Team

Bli en av våra medarbetare

Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba hos oss på A-Team?

Har du goda kunskaper och erfarenheter inom branschen så är vi alltid intresserade av att höra mer och se om du skulle vara ett starkt tillskott till vår arbetsgrupp. Vårt mål är att skapa goda och långa relationer med våra kunder och leverantörer samt att leverera lösningar och resultat av hög kvalité. Som arbetsgivare erbjuder vi våra medarbetare en trygg, involverande och motiverande arbetsmiljö.

Just nu söker vi erfarna projektledare och snickare till vårt team. 

A-Team

NYHETER

Senaste från oss

Min doktor Emporia

Min doktor har etablerats i Emporia, vi har fått förtroendet att bidra med byggprojektledning samt byggnation.

Nyöppningar i Asecs

Telenor har öppnat en ny butik i Jönköping Asecs. Vi på A-Team har fått förtroendet att framställa ritngarna och hålla i projektlednigen för projektet. Guldfynd öppnade i en ny lokal i Asecs. A-Team ansvarade för projektledningen för nybyggnationen. Bygg och montage utfördes av våra hantverkare.

Vi söker snickare

Vi söker självgående snickare med yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet. Vi värdesätter att man vill utvecklas inom bygg och arbetsledning, att man vill ta ansvar och kan arbeta självständigt. Vissa av våra uppdrag kan innebära att man är samordningsansvarig för…

Vi Stödjer föreningslivet

Ett urval av de vi sponsrar

Projektledning

Vi tar ansvar för helheten med full fokus på ekonomi och genomförande under projektets gång. Som er totalentreprenad för retail är vi med er hela vägen från idé till färdigt resultat.

Byggnation

Våra hantverkare har gedigen erfarenhet av renovering samt ny- och ombyggnation av butiker, kontor och offentliga miljöer. Vi jobbar alltid i enlighet med tidsplanen.

Ritstudio

Här startar processen och vi låter kreativitet möta funktionalitet. Vår ritstudio har lång erfarenhet inom butiksplanering, framtagning av ritningsunderlag och
3D visualiseringar.

Byggservice

Vi erbjuder er bygg- och fastighetsservice för era lokaler gällande underhåll och reparation. Vi anpassar våra serviceavtal efter era unika förutsättningar, rutiner och behov.

Målning

Vi erbjuder er målning av era lokaler med erkänt hög finish.