Om oss

Er trygga fullservicepartner

A-Team är en samarbetspartner för dig som behöver hjälp med ny- eller ombyggnation av butiker och kontor. Under över 20 års tid har vi samarbetat med flera av nordens största retailkedjor i projekt som ställer höga krav på kompetens, kreativitet, flexibilitet, kommunikation och finish. Vi ser möjligheterna i just ert projekt och genom expertis inom projektledning, rit och byggnation arbetar vi fram kreativa och funktionella helhetslösningar där era behov alltid står i centrum.

A-Team - Etablerat sedan 1996

 

A-Team i Göteborg
Butiksinredning & butiksrenovering

Med kundens behov i centrum

Smarta helhetslösningar

Med erfarenhet och ödmjuk inställning hjälper vi dig hela vägen från analys och koncept till färdigställande. Omfattningen bestämmer ni, era behov står alltid i centrum. Med en stor dos kreativitet ser vi möjligheterna i just ert projekt och genom vår kompetens inom projektledning och byggnation arbetar vi fram kreativa och funktionella helhetslösningar. Vår fokus ligger vid att bemöta era krav.

A-Team

Bli en av våra medarbetare

Vill du jobba hos oss på A-Team?

Har du goda kunskaper och erfarenheter inom branschen så är vi alltid intresserade av att höra mer och se om du skulle vara ett starkt tillskott till vår arbetsgrupp. Vårt mål är att skapa goda och långa relationer med våra kunder och leverantörer samt att leverera lösningar och resultat av hög kvalité. Som arbetsgivare erbjuder vi våra medarbetare en trygg, involverande och motiverande arbetsmiljö.

A-Team

NYHETER

Senaste från oss

BIOGRAF

BIOGRAF

A-team Byggservice har varit på Sankt Jörgen och byggt en biograf. Följ oss på Instagram för att se fler bilder @ateam.se

Gaustablikk

Gaustablikk

A-teams målare har varit en del av renoveringen hos Gaustablikk. För att se fler fina bilder därifrån kan du gå in på vår Instagram: @ateam.se

Tiffany & Co

Tiffany & Co

Vouge har lagt ut om det nyöppnade Tiffany& Co i Stockholm som A-team varit en del av! Läs mer på denna länk: https://www.voguescandinavia.com/articles/an-exclusive-first-look-inside-stockholms-tiffany-and-co-flagship

Vi Stödjer föreningslivet

Ett urval av de vi sponsrar

Z

Projektledning

Vi tar ansvar för helheten med full fokus på ekonomi och genomförande under projektets gång. Som er totalenreprenad för retail är vi med er hela vägen från idé till färdigt resultat.

.

Byggnation

Våra hantverkare har gedigen erfarenhet av renovering samt ny- och ombyggnation av butiker, kontor och offentliga miljöer. Vi jobbar alltid i enlighet med tidsplanen.

Byggservice

Vi erbjuder er bygg- och fastighetsservice för era lokaler gällande underhåll och reparation. Vi anpassar våra serviceavtal efter era unika förutsättningar, rutiner och behov.