Tjänster

VÅR HELHETSLÖSNING

Trygg fullservicepartner

Här kan ni läsa mer om de tjänster vi erbjuder i vår helhetslösning. Vi ser fram emot ett samarbete med dig!

Kreativa lösningar

Ritstudio

Vi som jobbar på ritstudion har många års samlad kunskap inom butiksplanering, framtagning av ritningsunderlag och 3D visualisering. Vi åtar oss även uppdrag inom offentlig miljö samt kontor och kan också vara en sammarbetspartner inom konceptutveckling och Visual Merchandising. Vi har erfarenhet från både små och stora företag i olika branscher. Exempel på kunder som vi har samarbetat med är Lindex, KappAhl, Telenor, Apotek Hjärtat, Kahl´s Kaffe och Mekonomen.

fullservicepartner
fullservicepartner i göteborg
Fullservicepartner

Tryggt för kunden

Projektledning

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens av projektledning inom etablering samt ombyggnation av butiker, kontor och offentliga miljöer. A-Team tar ansvar för helheten med fullt fokus på genomförande och ekonomi under hela projektet. Vi är tillgängliga för er från idé till färdigställt projekt, så att ni kan känna er trygga med att allt sker enligt era önskemål och följer tidsplanen.

Vi har behörighet enligt BAS-P & BAS-U

 

Totalentreprenad för retail

Erfarna hantverkare

Byggnation

Vi har gedigen erfarenhet av nybyggnation, ombyggnation och renovering av butiker, kontor, restauranger, offentliga miljöer och privata bostäder. Våra erfarna hantverkare håller hög kvalitet, är vana vid att jobba utifrån överenskommen tidsplan och har kreativa lösningar för både små och stora projekt.

Hur vi arbetar

Våra arbetsledare och hantverkare är medvetna om vad som krävs när en verksamhet som är i drift omprofileras eller byggs om. Vilket för oss innebär ordning och reda, god tillgänglighet och att alla moment tydligt kommuniceras till de som är på plats. Vi vet hur viktigt det är att hålla uppe omsättningen och vi har förståelse för alla de parametrar som bidrar till en positiv kundupplevelse.

Underhåll & reparation

Byggservice

Efter era förutsättningar & behov

A-Team erbjuder er professionell bygg- och fastighetsservice för era lokaler gällande underhåll och reparation. Vi anpassar våra serviceavtal efter era unika förutsättningar, målsättningar och behov. Vi har god erfarenhet vid att arbeta i lokaler med daglig verksamhet och sätter alltid kunden i fokus, vi är flexibla och anpassar oss efter era rutiner och tider.

Serviceansvarig Göteborg

Peter Benjaminsson
0705 20 23 95

Serviceansvarig Stockholm

Magnus Håkansson
0707 95 73 83

Fullservicepartner

Som er fullservicepartner för ny- och ombyggnation inom retail, kontor, restaurang och offentlig miljö levererar vi ett helhetskoncept. Det vill säga att vi sköter hela processen och allt vad det innebär oavsett omfattningen på projektet. Vi ser fram emot ett gott samarbete med er!

Fullservicepartner i göteborg

Långsiktiga samarbeten

Ett urval av våra kunder

Kontakta oss

Hör av er för ett inledande möte

Under 20 års tid har A-Team samarbetat och anlitats av flera av nordens största retailkedjor i projekt som ställer höga krav på kompetens, kreativitet, flexibilitet, kommunikation och finish.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss.
Vi ser fram emot att höra från er!

12 + 14 =

Intresserad av att anlita oss?

Under 20 års tid har A-Team samarbetat och anlitats av flera av nordens största retailkedjor i projekt som ställer höga krav på kompetens, kreativitet, flexibilitet, kommunikation och finish.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss.
Vi ser fram emot att höra från er!

HEM